Het bedrijf Airius

Energie besparen is een belangrijke uitdaging geworden in de kostenbeheersing van bedrijven en instellingen. AIRIUS stelt een eenvoudige, voordelige designoplossing voor die gebaseerd is op het principe van destratificatie.

Wij zijn wereldleider met meer dan 75 000 installaties bij klanten als Alstom, TotalGaz, Auchan, Thales, Dassault, Siemens …

Onze producten zijn ontwikkeld door Amerikaanse ingenieurs, die rekening hebben gehouden met alle nadelen van de bestaande destratificatoren. Ze hebben een gamma toestellen van een nieuwe generatie in het leven geroepen en blijven die doorlopend verbeteren. Het nieuwste toestel, de  PHI, pakt de luchtkwaliteit aan.

Sinds 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in thermische destratificatie voor industrie, landbouw en voedselverwerkende nijverheid, retail, openbare instellingen en particulieren.

De oplossing die AIRIUS voorstelt levert 20 tot 50% besparing op de factuur van de verwarming of de klimaatregeling. Destratificatie is vandaag de enige effectieve en rendabele manier om de koolstofvoetafdruk van uw activiteit in de landbouw, de industrie of de dienstensector beduidend te verlagen.

AIRIUS is op dit moment actief in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Monaco en Andorra.

De toestellen van AIRIUS zijn betrouwbaar, innovatief en buitengewoon efficiënt.

Wij zijn gespecialiseerd in warmterecuperatie, waarmee u een deel van uw gebouw gratis kunt verwarmen.  AIRIUS is uw partner.